Noloa kun ei ihminen saa kirjoittaneeksi tänne uusia kuulumisia. Nyt on syksy jo pitkällä ja Sulollekin on tapahtunut kaikenlaista jännää ja vähemmän jännää. Tietysti ihan uusimpana juttuna poropaimennusreissulla ostetun Wilhelmin auki revitty kurkku - ei  naurata. Willen pää retkottaa nyt epäryhdikkäästi, kun kaulasauma on näppärästi avattu ja osa vanuista pihalla. Ei kestänyt vuottakaan Wilhelm-ressu :-(

Viime lauantaina Sulo oli mukana äitinsä Cikkin ystävien tapaamisessa Varparannassa Kontiolahdella. Sulon äiti siis lensi pilven reunalle vartiointihommiin tammikuussa ikävän tapaturman seurauksena. Varparannalle oli kokoontunut värikäs joukko ihmisiä ja koiria, yhteensä haukkujia oli noin kolmisenkymmentä.
Sulo käyttäytyi ihan mallikkaasti, vaikka ympärillä oli paljon koiria puhumattakaan juoksentelevista lapsista. Koirien esittelykehässä Sulo kontaktoi mainiosti. Jokainen koira sai epävirallisen ulkomuotoarvion, jossa oli keskeisiä huomioita koiran rakenteesta, liikkeistä ja ilmeestä. Sulolla on kuulemma ilmeikkäät silmät - se on totta:-) Mutta kevytrakenteinenhan tämä hippiäinen on! ;-)